Aanmelding

Zorgorganisaties, brancheverenigingen en beroepsverenigingen in zorg en welzijn die zich aan willen sluiten bij Geschilleninstantie Zorggeschil verzoeken wij om contact op te nemen via onderstaand formulier of via onze contactgegevens.

Tarieven

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal professionals binnen uw organisatie, maakt Stichting Zorggeschil een berekening van het tarief. Wij vragen u dan ook onderstaand formulier volledig in te vullen. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een offerte op maat, inclusief aanvullende informatie en de algemene voorwaarden.

Aanmelden

U kunt het onderstaande formulier invullen om u bij Stichting Zorggeschil aan te melden.

Samenwerking Stichting Zorggeschil en Quasir

Zoals u wellicht weet, verplicht de Wkkgz u niet alleen aangesloten te zijn bij een erkende geschilleninstantie, maar dient u ook te beschikken over een klachtenfunctionaris. Een klacht kan pas worden voorgelegd aan een geschillencommissie als voorafgaand is gebleken dat deze ondanks bemiddeling van een onafhankelijke klachtenfunctionaris niet naar tevredenheid van de cliënt/patiënt is opgelost. Vooral voor kleine zorginstanties is deze klachtbehandeling lastig te organiseren. De meeste bij ons aangesloten organisaties maken dan ook gebruik van een professionele én betaalbare oplossing van Quasir: een abonnement op een klachtenfunctionaris op afroep. Dankzij de unieke samenwerking tussen Stichting Zorggeschil en Quasir hebben zij met slechts één handeling aan de nieuwe wetgeving voldaan.

Aanmeldformulier zorgaanbieders

  • Persoonsgegevens

  • Adresgegevens

  • Aanvullende informatie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.